AcasăNewsAl treilea divort a adus-o pe Andreea Marin la tribunal

Al treilea divort a adus-o pe Andreea Marin la tribunal

O zi deloc usoara pentru Andreea Marin, care a ajuns, in cursul dupa-amiezii, la tribunal.

Motivul pentru care fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, de la televiziunea publica, s-a prezentat la Tribunalul Buftea are legatura cu destramarea celui de-al treilea mariaj al sau, cel cu Tuncay Ozturk.

Mai exact, cum primul pas in oficializarea divortului dintre cei doi a fost programat pentru luni la ora 15, Andreea Marin a ajuns la instanta cu putine minute inainte de ora stabilita de magistrati pentru cel dintai termen al procesului in urma caruia drumurile vedetei TV si al fizioterapeutului turc se vor separa si in acte, la mai putin de trei ani de cand intemeiau o familie. In ciuda faptului ca jurnalistii – indeosebi cei din sfera publicatiilor si a televiziunilor din sfera mondena- au sperat sa obtina o declaratie de la Marin, vedeta TV alintata „zana Surprizelor” a intrat in sediul instantei fara sa scoata un cuvant.

Despre faptul ca mariajul cu Ozturk nu mai functioneaza a anuntat vedeta insasi, in toamna, undeva prin octombrie, pe Facebook. Intre timp, s-a aflat ca Andreea si Tuncay nu se vor desparti la notar, printr-o procedura despre care se stie ca este mai rapida, ci in instanta. Andreea Marin se afla pentru a treia oara in ipostaza de a divorta, dupa ce in urma cu ani buni se despartea de primul sot, avocatul Gheorghita, pentru ca apoi in 2013 sa se oficializeze si despartirea de Stafan Banica jr., tatal Violetei, fetita vedetei TV.

sursa foto: Facebook/AndreeaMarinOfficia

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger