AcasăNewsAl treilea caz de COVID-19 la MJ. Angajații vor lucra în regim...

Al treilea caz de COVID-19 la MJ. Angajații vor lucra în regim de telemuncă, nu și ministrul

Deși zilele trecute, după confirmarea unui prim caz la Ministerul Justiției, se știa că pe 14 aprilie angajații din MJ urmau să revină la lucru la sediul instituției, care avea să fie decontaminat în câteva rânduri prin nebulizare, mai nou s-a aflat că lucrurile se schimbă.

Totul, ca urmare a faptului că între timp au fost descoperite alte două cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaților de la ministerul condus de către Cătălin Predoiu, cel mai recent duminică seară, pe 12 aprilie. Din câte a transmis, luni, MJ-ul, este vorba despre un angajat al Direcției Contencios, un contact al primului caz confirmat. Persoana respectivă nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie, se precizează într-un comunicat al MJ.

Astfel, noile decizii sună astfel: „Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiției va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepție de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului”.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger