AcasăNewsAl doilea om in stat s-a enervat: Iohannis - "trantor solemn". "Se...

Al doilea om in stat s-a enervat: Iohannis – „trantor solemn”. „Se crede Mandela”

Recenta semnare a pactului de la Cotroceni, cu reprezentanti ai Opozitiei nu a fost trecuta cu vederea de catre liderul ALDE, aflat in postura de presedinte al Senatului.

Calin Popescu Tariceanu si-a facut public, vineri dimineata, un punct de vedere acid cu privire la cele intamplate la sediul Presedintiei, chiar de ziua lui Klaus Iohannis. Cand, considera al doilea om in stat, „dl Klaus Werner Iohannis si-a facut un cadou ”institutional”: si-a convocat sustinatorii devotati pentru semnarea unui pact ilegitim si imoral – din motive pe care le-am expus deja miercuri – menit sa alimenteze, la nivelul publicului, impresia ca domnia sa lucreaza”.

In opinia lui Tariceanu, lucrurile n-ar sta deloc asa. „In fapt, Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician – creatie de laborator care nu a pus nicio piatra la esafodajul european, a fost plantat de altii in capul mesei, dar incearca sa-si aroge acum meritele altora”, considera liderul ALDE.

Al doilea om in stat il ataca pe presedinte, sustinand ca „nu a facut nimic pentru integrare!”, si ca predecesorii sai, in speta Guvernele din perioada presedintiei lui Constantinescu, guvernul Nastase, si chiar guvernul condus de actualul lider ALDE au contribuit decisiv in aceasta directie. „Pe ele a apasat raspunderea integrarii Romaniei in NATO si UE. Pe atunci, dl. Iohannis era un primar din Sibiu care nu facea decat sa profite de generozitatea guvernului pe care l-am condus si sa-si croiasca drum electoral pe banii alocati de noi Sibiului, capitala culturala europeana”, mai noteaza Tariceanu, pe Facebook.

Pe final de mesaj, presedintele Senatului il mai sageteaza o data pe actualul lider de la Cotroceni. „Azi, fostul primar se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al Romaniei; crede ca parcursul european al tarii sta strict in augusta sa persoana si imprastie, intre doua navete la Bruxelles si un palton trantit nervos pe capota masinii, minciuni toxice despre ”cei care vor sa scoata tara din UE”.”

237 afisari

3 COMENTARII

  1. Mos Tagarteanu..un imberb. Mi e greata de el mai mult decat de dragnea.
    Abia a facut 4% si si a ingropat partidul si mai are curaj sa comenteze dupa ce in lacrimi cerea sa nu i se ridice imunitatea parlamentara. are mai multe neveste ca procent la alegeri. Va avea soarta PNT CD fara putinta de tagada.

  2. @ Opinați că Meleșcanu ar fi mai reprezentativ pentru ALDE, sau chiar și Norica Nicolai, Tăriceanu beneficiind de „favoruri” din partea Senatului, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger