AcasăNewsAl doilea artificier din Colectiv ajunge in fata procurorilor

Al doilea artificier din Colectiv ajunge in fata procurorilor

Un alt tanar care lucra ca artificier si care se afla, in seara dramei abatute asupra persoanelor aflate in clubul groazei, la lansarea unui album muzical, a ajuns sa discute cu procurorii.

Barbatul a ajuns la primele ore ale zilei la Parchetul General, insotit de un avocat. A ales sa nu faca nicio declaratie in fata presei.

Asadar, la 9 luni de la tragedie, rastimp in care tanarul a fost pe mana medicilor, fiind ranit grav in urma incendiului care a rapit 64 de vieti, si internat atat in Romania, cat si in afara tarii, acesta ajunge personal in fata reprezentantilor legii. Ca urmare a faptului ca s-a aflat o perioada lunga in grija medicilor, cauza in care este vizat de cercetari a fost disjunsa din dosarul mare, ajuns in instanta, trimis de procurori.

Insa odata ce starea de sanatate i-a permis sa fie audiat, tanarul a ajuns, iata, in fata anchetatorilor, pentru a afla acuzatiile ce i se aduc, in privinta incendiului care a cuprins, in cateva clipe, clubul situat pe strada Tabacarilor, la nr.7, in seara zilei de 30 octombrie a anului trecut.

Va reamintim faptul ca la evenimentul de lansare a albumului trupey Goodbye to Gravuity au fost folosite artificii, iar la un moment dat, din cate s-a putut vedea pe imaginile filmate de martori, o flacara a cuprins un stalp imbracat in burete, focul extinzandu-se foarte rapid.

sursa foto: captura Digi24

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger