AcasăNewsAl 9-lea dosar "Posta Romana", in instanta. Fost ministru, trimis in judecata

Al 9-lea dosar „Posta Romana”, in instanta. Fost ministru, trimis in judecata

Gabriel Sandu

Procurorii au trimis in instanta, spre judecare, al noualea dosar ce vizeaza presupuse nereguli in dauna Companiei Nationale „Posta Romana”.

Gabriel Sandu

Astfel, din cate au anuntat procurorii intr-un comunicat transmis vineri, 9 persoane fizice – intre ele fostul ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu, fostul secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, Marius-Constantin Fecioru, fostul director general al Postei Romane, Dumitru-Daniel Neagoe, dar si alti fosti directori in cadrul Companiei – si trei juridice au fost deferite instantei, in aceasta cauza.

Procurorii anticoruptie il acuza pe Sandu de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si trafic de influenta.

Cauza de fata va fi judecata de Inalta Curte. Totodata, DNA-ul mentioneaza, in acelasi comunicat, faptul ca „anterior, au fost trimise spre judecare alte opt dosare avand ca obiect infractiuni care au determinat prejudicii in dauna Companiei Nationale Posta Romana” si ca „pana in acest moment, in trei dintre cele sapte dosare s-au pronuntat decizii de condamnare definitiva”.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger