AcasăNewsAjutor de încălzire 2022-2023! Cum obţii voucherul de lemne și care e...

Ajutor de încălzire 2022-2023! Cum obţii voucherul de lemne și care e data limită până la care poți trimite cererea

incalzireVești bune pentru bucureșteni! Crește subvenția achitată de primărie pentru gigacalorie / Cât vor plăti la iarnă pentru căldură

Viitorul este incert în ceea ce privește consumul de gaze și electricitate, dar și de lemne în iarna care urmează. Românii pot accesa un ajutor lunar pentru încălzirea locuinței în sezonul rece.

Primăria Sectorului 4 vine în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate cu material lemnos pentru încălzirea locuințelor, în sezonul rece 2022-2023.

Primăria Sectorului 4 oferă ajutoare pentru încălzirea pe lemne

Cei care vor să beneficieze de voucherul de lemn trebuie să depună cererile până la data de 19 octombrie. Cererea se depune online, prin intermediul serviciilor poștale, curierat sau direct la registratura DGASPC Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei, nr 12-18, etaj 1, Sector 4. (Mall Grand Arena)

Acest ajutor se adresează persoanelor/familiilor cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor solizi necesari încălzirii locuinței în perioada sezonului rece, transmite Primăria Sectorului 4.

Acest ajutor de încălzire cu material lemnos provine exclusiv din defrișări și toaletări efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Totodată, până pe data de 19 octombrie a.c., se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire, conform prevederilor Legii nr. 226/2021, Legea consumatorului vulnerabil. Solicitările se pot transmite/depune prin aplicația GHIȘEUL ONLINE, prin intermediul serviciilor poștale/curierat sau la registratura DGASPC Sector 4.

Toate informațiile referitoare la condițiile de acordare a acestor tipuri de ajutoare pentru încălzire precum și la modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, pot fi accesate la următorul link: https://dgaspc4.ro/ sau la numărul de telefon: 0372.900.789.

author avatar
Andreea Vlad