AcasăNewsAisha Gaddafi, gata sa nasca prin desert, spre Algeria

Aisha Gaddafi, gata sa nasca prin desert, spre Algeria

Singura fiica a lui Gaddafi, Aisha, a nascut la cateva ore dupa ce a gonit prin desert spre Algeria, unde i s-a acordat refugiu.

Aisha Gaddafi

Un convoi de sase masini blindate Mercedes a facut o cursa contra cronometru prin desert pentru a ajunge in Algeria. In ele se afla o parte a numeroasei familii a lui Gaddafi, respectiv sotia sa Safiya, unica fiica, Aisha, 34 ani, care era insarcinata, doi dintre fii, Mohammad, 41 ani, si Hannibal,35 ani, impreuna cu familiile acestora. Drumul a fost foarte stresant, pentru ca rebelii libieni se straduisera sa taie toate caile de fuga ale familiei lui Gaddafi, iar Algeria fusese luata in considerare ca optiune a lui Gaddafi. La cateva ore dupa ce au ajuns la destinatie, in urma cu doua zile, Aisha a nascut o fetita.

Safiya, sotia lui Gaddafi, si fiii Hannibal si Mohammad au fugit in Algeria, impreuna cu Aisha, care a nascut o fetita

Autoritatile algeriene au refuzat sa spuna daca si Colonelul se afla in convoi, insa a admis intr-un tarziu ca „a acordat spatiu de tranzit familiei Gaddafi din motive umanitare”. Ultimele stiri anuntau ca Gaddafi si fiii sai Saadi si Saif s-ar afla inca in Libia. Consiliul National de Tranzitie a anuntat ca va cere extradarea tuturor rudelor Colonelului.

author avatar
Adina Mutar
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger