AcasăNewsAir Moldova anunță că va relua zborurile către Moscova. De când se...

Air Moldova anunță că va relua zborurile către Moscova. De când se va întâmpla acest lucru

Air Moldova anunță că va relua zborurile către Moscova. De când se va întâmpla acest lucru (sursa foto: Facebook/AirMoldova)

Compania aeriană Air Moldova a anunțat vineri, 9 septembrie, că va relua zborurile către Moscova.

Acest lucru ar urma să se întâmple de la începutul lunii viitoare. Concret, pe pagina de Facebook a transportatorului aerian se anunță că Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie.

În mesajul venit de la compania aeriană din Republica Moldova sunt trecute și câteva motive pentru care s-a luat această decizie, hotărâre ce vine la câteva luni după ce zborurile către Moscova fuseseră sistate. Se întâmpla în februarie 2022.

Motivele care au dus la luarea deciziei

Unul dintre motive l-ar reprezenta mai multe cereri din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Rusia și ar vrea să revină pe teritoriul statului cu capitala la Chișinău.

„Această decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.

Totodată decizia de a relua zborurile se datorează solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor din luna februarie. Aceste circumstanțe au creat dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, timpul petrecut în deplasarea pe cale terestră, inocomoditățile zborurilor cu escală, în special pentru cazurile de urgență medicală”, transmite sursa citată.

 

author avatar
Andrei Coman
166 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger