AcasăNewsAi telefonul ascultat? Dan Diaconescu a dezvaluit cum poti afla, in cateva...

Ai telefonul ascultat? Dan Diaconescu a dezvaluit cum poti afla, in cateva secunde, SIGUR!

Isteria telefonaelor ascultate este din ce in ce mai raspandita printre romani, astfel ca multora le este frica sa mai poarte conversatii de orice fel, de teama unei interceptari a convorbirii. Dan Diaconescu a dezvaluit, insa, cum poti verifica acest lucru.

Invitat in platoul emisiunii Rai da buni!, Dan Diaconescu a dezvaluit care este metoda prin care romanii pot verifica daca au sau nu telefonul ascultat. Omul de televiziune a facut public un numar de telefon din trei cifre, cu ajutorul caruia cine doreste poate afla daca are convorbirile telefonice interceptate sau nu.

Pentru a verifica acest lucru este de ajuns sa suni la 544, spune Dan Diaconescu. Daca in telefon se aude mesajul „numar incorect (…)” sau „abonatul nu poate fi contactat”, inseamna ca apelurile nu-ti sunt ascultate. In cazul in care, dupa formarea numarului, in receptor se aude un sunet ciudat, ca si cand s-ar incerca formarea unei legaturi, atunci acel numar de pe care s-a apelat are convorbirile interceptate.

Invitata si ea in platoul Rai da buni!, Adriana Bahmuteanu a verificat si a aflat ca are telefonul ascultat. Acelasi lucru l-a descoperit si Mihai Morar.

author avatar
Alina Costache
2.417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger