AcasăNewsAi incerca asa ceva? Cele mai ciudate sporturi din lume! (FOTO)

Ai incerca asa ceva? Cele mai ciudate sporturi din lume! (FOTO)

Chiar daca esti un amator al sporturilor, urmatoarele activitati te vor surprinde! Unii oameni au fost mai originali decat ai putea crede si au inventat jocuri noi. Acestea sunt mult mai inedite decat fotbalul, baschetul sau hocheiul.

Urmatoarea abordare a sportului, cu siguranta nu te va lasa indiferent!

In Finlanda are loc, in fiecare an, un Campionat Mondial mai putin obisnuit. Barbatii trebuie sa mearga o anumita distanta purtandu-si in spate sotiile. Castigatorul are parte un premiu inedit… greutatea partenerei in litri de bere.

Buzkashi este sportul national din Afganistan. Calaretii tin amandoi de un cadavru al unei capre pentru a putea ajunge la un loc anume stabilit. Caii sunt special antrenati pentru un astfel de sport.

Cu siguranta, nu te-ai fi asteptat sa existe un sport care sa combine sahul cu boxul, dar iata ca exista! Meciule alterneaze intre cele doua activitati. Castigatorul poate sa ii dea sah-mat partenerului sau, fara sa il faca knockout.

Un alt sport care te va surprinde de-a dreptul este „dihorul in pantaloni”. Se joaca foarte simplu. Se iau doi tipi care se vor aseza in fata unei multumi cu animalul in pantaloni. Cine va rezista cel mai mult cu dihorul, acela va castiga concursul. Cel mai neplacut lucru este ca barbatii trebuie sa suporte si muscaturi in zona intima…

Cursa de paturi! Este un joc care se desfasoare in Thailanda si care nu este doar amuzant, ci are si un scop caritabil. Fiecare echipaj este constituit din patru sau cinci alergatori si un carmaci, aflat in pat. Participantii au de strabatut un kilometru si jumatate. Nu este un sport chiar usor deoarece traseul trece chiar si prin cluburi si baruri.

Bossaball este o combinatie intre volei, fotbal pe plaja, gimnastica la trambulina si capoeira, arte martiale braziliene. Inventat in Belgia, se joaca intre doua echipe cu pana la cinci jucatori, cu reguli destul de precise.

Care ti se pare cel mai interesant sport?

author avatar
Anca Murgoci
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger