AcasăNewsAgresorul primarului din Mioveni, lăsat liber! Ce decizie au luat polițiștii

Agresorul primarului din Mioveni, lăsat liber! Ce decizie au luat polițiștii

mioveniAgresorul primarului din Mioveni, lăsat liber! Ce decizie au luat polițiștii

Bărbatul care l-a agresat pe Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a fost lăsat în libertate! Oamenii legii au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Stelian Crăciun, de 55 de ani, despre care presa locală susține că ar fi membru al lumii interlope, fusese reţinut sâmbără dimineaţă, 12 februarie, pentru 24 de ore.

„Împotriva bărbatului de 55 de ani, din Mărăcineni, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Prin aceeaşi măsură preventivă, au fost dispuse obligaţiile de a nu părăsi judeţul Argeş, de a nu se apropia de persoana vătămată sau de familia acestuia ori de locul de muncă, precum şi obligaţia de a nu comunica cu martorii din dosar”, a precizat IPJ Argeş.

Primarul, bătut în propriul birou

Incidentul a avut loc vineri seara, 11 februarie, chiar în biroul edilului. Primarul Ion Georgescu spune că Stelian Crăciun, împreună cu Daniel Otobîcu, patronul unui restaurant din Piteşti şi fost subordonat al edilului, pe vremea când lucrau la Dacia, reuşiseră să treacă de paznicul Primăriei, după l-au minţit pe acesta că sunt aşteptaţi în birou. Ajunşi la primar au început să facă scandal, l-au înjurat pe edil, iar Stelian Crăciun l-a şi lovit.

author avatar
Andreea Vlad
190 afisari

1 COMENTARIU

  1. ca primar are drept de port arma sa se foloseasca de acest drept si cand il mai intalneste pe intelrop pe ultia poate si intamplator….mortul de la groapa nu se mai intoarce oricat de interlop ar fi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger