AcasăNewsAgresorul lui Basescu, trei luni de inchisoare cu suspendare

Agresorul lui Basescu, trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care in urma cu aproximativ o jumatate de an l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare.

Zglobiu a fost condamnat de magistratii de la Judecatoria Constanta pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Barbatul se va afla intr-o perioada de supraveghere de doi ani din momentul in care decizia ramane definitiva.

In cazul in care mai incalca legea in cei doi ani, Adrian Zglobiu va ajunge automat dupa gratii urmand sa efectueze cele trei luni de inchisoare.

De asemenea, Adrian Zglobiu a fost condamnat la 40 de zile de munca in folosul comunitatii, acesta urmand sa munceasca la Caminul pentru Persoane Varstnice Constanta sau Directia de Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Constanta. In plus, barbatul are de platit 2.900 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Adrian Zglobiu l-a scuipat pe Traian Basescu, presedintele Romaniei, in luna mai, intr-un incident care s-a petrecut la Constanta. Barbatul l-a scuipat pe presedinte imediat dupa ce Traian Basescu si-a incheiat vizita pe nava scoala „Mircea”, nava ancorata in dana de pasageri a Portului Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger