AcasăNewsAgresorul barbatului impuscat in Capitala a fost identificat!

Agresorul barbatului impuscat in Capitala a fost identificat!

Un barbat a fost impuscat, vineri seara, in zona unei benzinarii din cartierul bucurestean Baneasa. Incidentul a avut loc in jurul orei 20.00, iar victima a fost transportata la Spitalul Floreasca.


Potrivit anchetatorilor, victima a intrat in benzinaria de pe bulevardul Aerogarii pentru a cere ajutor. Barbatul le-a spus angajatilor ca are o rana la spate. Acestia au sunat la 112. Potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, barbatul are o plaga impuscata la nivelul coapsei drepte, una abdominala stânga si una toracica, tot pe partea stânga.

„Este stabil, insa, pentru ca are o plaga abdominala, aceasta trebuie investigata si se va stabili daca este nevoie de o interventie chirurgicala”, a mai spus Oprita, potrivit Realitatea TV.

Dupa mai multe cercetari, se pare ca suspectul a fost identificat. Politistii au reusit sa afle identitatea acestuia cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Potrivit aceleiasi surse, agresorul pare a fi un om de afaceri din fosta Iugoslavie, iar la momentul atacului purta pantaloni negri si sapca de aceeasi culoare. Atacatorul are in jur de 1.70 m. Insa, el nu a fost prins inca de oamenii legii.

Citeste si:

Un barbat a fost impuscat in Bucuresti

author avatar
Andra Nesu
518 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger