AcasăNewsAGRESATA intr-o universitate din Arad: Un fost student si-a bagat profesoara in...

AGRESATA intr-o universitate din Arad: Un fost student si-a bagat profesoara in SPITAL!

O profesoara a Universitatii „Aurel Vlaicu” din Arad a fost batuta, marti dimineata, de un fost elev, chiar in biroul ei. Victima a fost internata in spital, dupa ce a fost lovita cu pumnii, de tanarul furios, avand leziuni vizibile la nivelul fetei si al capului, potrivit afirmatiilor ceilalti colegi ai cadrului didactic.

Incidentul a avut loc in cladirea universitara din cartierul Micalaca. Agresiunea a fost raportata la 112 de catre angajati ai Universitatii.

„Din relatarile victimei si ale martorilor reiese ca un fost student a patruns fara drept intr-un birou profesoral unde a agresat-o fizic pe o angajata, care a fost transportata ulterior la spital pentru ingrijiri medicale. Victima are posibilitatea depunerii unei plangeri, dar politistii s-au autosesizat pentru furt, intrucat suspectul a luat telefonul victimei la plecare”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, citat de rtv.ro.

Se pare ca suspectul, in varsta de 26 de ani, ar fi lovit-o pe profesoara cu pumnii la nivelul fetei si al capului, dupa cum au declarat colegii victimei. Femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, fiind in evaluare la Unitatea de Primiri Urgente, dar medicii nu pot da informatii despre diagnostic pentru ca au primit o solicitare in acest sens de la pacienta.

Politistii i-au recomandat profesoarei sa obtina un certificat medico-legal. Suspectul a fost prins de politisti, fiind audiat.

author avatar
Alina Costache
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger