AcasăNewsAglomeratie pe Valea Prahovei: Trafic deviat pe sensul dinspre Brasov

Aglomeratie pe Valea Prahovei: Trafic deviat pe sensul dinspre Brasov

Multi turisti au petrecut Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei. Acum ca minivacanta a luat sfarsit, oamenii se intorc spre casa, joi, in cea de-a doua zi a noului an –  fie in Bucuresti, fie in orasele in vecinatatea Capitalei. Ca urmare a numarului mare de masini aflate in trafic, politistii au decis devierea provizorie a circulatiei de pe DN1.

Astfel, conducatorii auto sunt informati ca, in vederea fluidizarii traficului pe DN1 pe sensul dinpre Brasov spre Ploiesti, agentii de la Politia Rutiera deviaza autoturismele, pe varianta pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti. Masura anuntata de Centrul Infotrafic al Politiei Romane este valabila pentru intervale scurte de timp.

Masura, luata inca de la orele pranzului, cand s-a observat o crestere a fluentei circulatiei pe soselele de pe Valea Prahovei, este menita sa evite blocajele si sa ii faca pe soferi sa stea mai putin timp la volan, pe drumul catre casa. De altfel, in zilele de dupa Revelion, se intampla adesea ca traficul rutier sa se intensifice in judetul Brasov. Drumurile se aglomereaza, in special pe sensul catre Capitala, iar autoturismele circula bara la bara.

Totodata, pentru a preveni accidentele, politistii le recomanda soferilor sa ruleze cu prudenta, sa adapteze viteza la conditiile meteo, existand posibilitatea ca, din cauza vremii nefavorabile, sa existe portiuni de carosabil alunecos.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger