AcasăNewsAglomeratie pe Stefan cel Mare, ca urmare a unei surpari in carosabil!

Aglomeratie pe Stefan cel Mare, ca urmare a unei surpari in carosabil!

De parca nu era suficient de aglomerat pe Stefan cel Mare, indiferent ca e vorba de sensul catre Obor sau de cel catre Piata Victoriei, si indiferent de ora din zilele lucratoare, a mai aparut o problema!

Nervii soferilor bucuresteni s-ar putea sa fie testati serios de faptul ca in apropierea Spitalului Floreasca, adica la intersectia soselei Stefan cel Mare cu Calea Floreasca, pe sensul catre sediul Guvernului – Piata Victoriei, a aparut o groapa in carosabil.

Avand in vedere ca asfaltul s-a surpat, zona a fost marcata, astfel incat sa nu apara probleme la nivelul participantilor la trafic. De asemenea, in zona au aparut si oamenii legii de la Rutiera, pentru a dirija traficul rutier. Chiar si asa, oamenii legii au o recomandare pentru soferi, de care e bine sa tineti cont, pentru a evita orice urma de stres: „Trafic aglomerat! (…) Se recomanda evitarea zonei si continuarea deplasarii pe rute ocolitoare, pana la remedierea situatiei!”, transmit reprezentantii Politiei Romane, pe Facebook.

Momentan nu se stie cand anume va fi rezolvata problema, in sensul in care se vor gasi solutii pentru a se astupa groapa aparuta din senin in asfaltul existent pe una dintre cele mai circulate drumuri din Capitala.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger