AcasăNewsAglomeratie pe DN1, pe Valea Prahovei, indeosebi pe sensul catre Bucuresti

Aglomeratie pe DN1, pe Valea Prahovei, indeosebi pe sensul catre Bucuresti

Pentru unii mini-vacanta petrecuta la munte a luat deja sfarsit, asa ca sensul de mers catre Capitala al drumului national 1 a devenit tot mai aglomerat, luni la amiaza.

Cel putin asa anunta, in urma cu aproximativ o ora, Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Circulatia rutiera pe Valea Prahovei era considerata „foarte intensa”, cele mai aglomerate zone ale DN 1 fiind cele din perimetrul statiunilor Predeal, Busteni si Azuga.

Soferii care au drum in zona si vor sa ajunga spre Ploiesti, evitand, pe cat posibil, aglomeratia au la dispozitie o ruta ocolitoare, respectiv ruta DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti. Conducatorilor auto li se aminteste, insa, faptul ca pe aceasta ruta se circula ingreunat din cauza unor lucrari in zonele Maneciu si Cheia, dar ca la momentul in care au emis recomandarea, viteza medie de deplasare era mai mare decât pe DN1, intre Sacele si Ploiesti

Probleme aparusera, din cate preciza aceeasi sursa, si pe DN73 Brasov – Pitesti, in zona Bran, unde masinile rulau cu viteza redusa.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger