AcasăNewsAglomerație pe DN 1 Ploiești– Brașov, pe sensul de urcare către zona...

Aglomerație pe DN 1 Ploiești– Brașov, pe sensul de urcare către zona montană. Recomandări pentru șoferi

(sursa foto: Facebook)

A mai rămas puțin timp până la Revelion, iar cei care vor să petreacă sfârșitul de an la munte, pe Valea Prahovei, se îndreaptă deja către locul ales pentru a fi alături de cei dragi, departe de agitația din oraș.

Deja s-a constatat că au apărut, în dimineața zilei de joi, 30 decembrie, valori crescute de trafic pe DN 1 Ploiești– Brașov, pe Valea Prahovei. Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, la ora 09.30, „se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se astfel în coloană pe raza localității Comarnic și a stațiunii Bușteni, județul Prahova”.

Recomandări pentru șoferi

Polițiștii au și câteva sfaturi pentru șoferi. Printre acestea, să ia în calcul flosirea unor rute alternative.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de rulare, să-și planifice foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă, luând în considerare și folosirea unor rute alternative, și să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, dacă urmează să circule pe tronsoane acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, indică sursa citată.

Aglomerație pe DN 1, pe Valea Prahovei, a fost și în cursul zilei precedente, în jurul prânzului. Când tot din direcția Infotrafic se anunțase unde anume fuseseră constatate situații de trafic rutier intens. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (12.00), se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Valea Prahovei, între Nistorești și Comarnic, precum și între Bușteni și Azuga, pe sensul de mers către stațiunile montane, iar pe direcția de coborâre către Ploiești, între Predeal și Bușteni”, transmitea sursa citată în 29 decembrie.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger