AcasăNewsAglomeratie la intoarcerea din minivacanta de 1 decembrie: Traficul pe DN1, deviat...

Aglomeratie la intoarcerea din minivacanta de 1 decembrie: Traficul pe DN1, deviat

Dupa ce au fost la munte in minivacanta de 1 decembrie alaturi de familie si prieteni, soferii au de trecut testul rabdarii, duminica, la intoarcerea catre casa. Deja traficul pe DN1, in Brasov, a fost deviat din cauza aglomeratiei, pe DN1A, pe la Cheia.

Turistii s-au relaxat cateva zile la aer curat si in cautare de zapada, dar acum trebuie sa se intoarca acasa, pentru ca maine incepe o noua saptamana de lucru. Astfel ca aglomeratia e cuvantul de ordine pe soselele de pe Valea Prahovei.

Reprezentantii Centrului Infotrafic informeaza conducatorii auto ca in judetul Brasov, din cauza traficului intens, politistii de la Rutiera au decis ca, incepand cu ora 12:30, sa devieze circulatia de pe pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti.

Totodata, traficul rutier a fost deviat, de duminica la pranz, de pe DN73A Rasnov – Predeal pe DN73, cu doua variante pentru soferi: catre Brasov si apoi spre Cheia pe DN1A, ori catre Pitesti pe DN73 si apoi spre Bucuresti pe A1.

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger