AcasăNewsAglomerație în benzinării, după închiderea magazinelor la ora 18.00 - FOTO

Aglomerație în benzinării, după închiderea magazinelor la ora 18.00 – FOTO

benzinariiAglomerație în benzinării, după închiderea magazinelor la ora 18.00 - FOTO / foto: Facebook/ Cristian Botez

Aglomerația s-a mutat la benzinărie, vineri seară, după ce supermarketurile și magazinele alimentare s-au închis la ora 18:00.

Zeci de bucureșteni au ajuns prea târziu ca să mai prindă magazinele deschise şi s-au adunat în singurele centre deschise.

În imaginile postate pe rețelele de socializare de jurnalistul Cristian Botez, se pot vedea zeci de persoane stau la rând în dreptul ușii de la o benzinărie din Sectorul 6, București pentru a-şi face cumpărăturile înainte de interzicerea circulației, după ora 20:00.

Și fostul primar al Sectorului 1 din Capitală, Dan Tudorache, a semnalizat vineri, când magazinele s-au închis de la 18.00, că aglomerația de la cumpărături s-a mutat la benzinării.

„Prima zi de weekend cu restricții în București. Măsurile anti-pandemie luate de pricepuții noștri guvernanți vor avea exact efect de bumerang. Magazinele au fost aglomerate până la ora 18.00, decretată de habarniștii care ne conduc ca ora închiderii. Bonus, în multe locuri nu mergeau nici cardurile, așa că mulți oameni s-au expus și degeaba la risc.

După ora 18.00, evident aglomerația s-a mutat în benzinării, unde cozile formate le-au concurat pe cele de la supermarketuri. Cine ia coronavirusul azi, de la cumpărături, este rugat să meargă să le mulțumească personal inteligenților de la Palatul Victoria și să îi pupe. La propriu”, a scris Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
742 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aberanții, care iau masuri aberante, cei ce au votat animalele care ne conduc, sper ca se simt bine, nu mai ies javrele de # rezist sa protesteze, sau nu au primit ordin pe unitate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger