AcasăNewsAGERPRES si Fundatia Thomson Reuters organizeaza cursul „Social Media si Jurnalismul Digital”...

AGERPRES si Fundatia Thomson Reuters organizeaza cursul „Social Media si Jurnalismul Digital” pentru jurnalistii ABNA-SE

Fundatia Thomson Reuters organizeaza cursul „Social Media si Jurnalismul Digital” pentru jurnalistii ABNA-SE

AGERPRES si Fundatia Thomson Reuters continua, in perioada 14 – 17 iulie 2014, seria cursurilor cu modulul „Social Media si Jurnalismul Digital, in Thessaloniki, Grecia.

Fundatia Thomson Reuters organizeaza cursul „Social Media si Jurnalismul Digital” pentru jurnalistii ABNA-SE

Acest curs sustinut de reputatul trainer John Mastrini, cu peste 20 de ani de experienta in managementul si editorialistica noilor proiecte media Reuters, se adreseaza jurnalistilor agentiilor membre ale Asociatiei Agentiilor de Presa din Balcani (ABNA-SE). Trainingul reprezinta o oportunitate extraordinara pentru imbunatatirea cunostintelor si abilitatilor in social media si jurnalismul digital.

Jurnalisti din Croatia, Cipru, Grecia, Republica Moldova, Macedonia, Albania, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Romania vor avea ocazia sa aprofundeze notiuni despre platforme sociale cunoscute, precum Facebook si Twitter, despre live bloggingul pentru breaking news si despre crearea de reportaje multimedia.

La finalul modulului, participantii vor putea sa identifice o stire folosind social media, sa editeze continutul online, sa recunoasca eventualele probleme etice, sa verifice sursele online pentru a evita stirile cu valoare de adevar indoielnica sau sa construiasca si sa pastreze o comunitate in jurul produselor lor jurnalistice.

Asociatia Agentiilor de Presa din Balcani (ABNA-SE) a fost infiintata in 1995, cu rolul de a dezvolta cooperarea intre agentiile de presa din regiune si de a contribui la consolidarea unui climat de pace, securitate si cooperare in aceasta zona. Din decembrie 2013, Agentia Nationala de Presa AGERPRES detine presedintia ABNA-SE.

author avatar
Catalin Dumitrescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger