AcasăNewsAgentii SIE, bagati in somaj tehnic

Agentii SIE, bagati in somaj tehnic

Pana li se relanseaza afacerile, ofiterii SIE se indeletnicesc doar cu meseria de paza

Pe langa combaterea operatiunilor teroriste ostile tarii noastre, angajatii SIE mai au si o alta preocupare.

Pana li se relanseaza afacerile, ofiterii SIE se indeletnicesc doar cu meseria de paza

Este vorba despre activitatile comerciale aducatoare de importante fonduri. Pentru tara, pentru Serviciul din care fac parte, dar si pentru ei.

Iar de cand cu globalizarea asta, colaborarea  dintre serviciile secrete ale diferitelor tari fiind o realitate cotidiana, agentii sub acoperire fac afaceri impreuna. Numai ca, in ultima vreme, agentii nostri au fost lasati de  izbeliste de partenerii externi, satui pana peste cap de bulibaseala administrativa de la noi. Asa ca ofiterii SIE au ajuns sa frece momentan menta informationala, asteptand sa se aseze lucrurile prin ministere. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, agentii de legatura ai unui serviciu strain au ramas cu gura cascata cand au fost nevoiti ca, pentru parafarea unei importante afaceri, sa faca lobby la trei directori generali care s-au perindat pe acelasi post, in nici doua luni de zile.

author avatar
Toni Matei
422 afisari

1 COMENTARIU

  1. La noi ca la nimeni…. cand e vorba de afaceri. Au plecat atatia investitori straini de la noi din cauza birocratiei si interesului propriu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger