AcasăNewsAgentii de circulatie, trimisi la gara ca sa nu-i deranjeze pe chefliii...

Agentii de circulatie, trimisi la gara ca sa nu-i deranjeze pe chefliii de la nunta Elenei Basescu

Presedintele Traian Basescu a condus-o la altar pe fiica mezina familiei

Petrecaretii care au ciocnit cate un paharel la nunta mezinei presedintelui au ramas uimiti: nici picior de agent de circulatie intre Snagov si Km 0 al Capitalei. Motivul: politistilor de la Rutiera li se daduse ceva de facut, departe de traseul nuntasilor. Mai exact, la gara.

Presedintele Traian Basescu a condus-o la altar pe fiica mezina familiei

Cei 450 invitati care au plecat de la nunta Elenei Basescu au avut parte de o surpriza de proportii: nici urma de patrula Politiei Rutiere care sa le puna fiola sau sa-i intrebe daca au baut vreo cupa cu sampanie cu europarlamentara EBA sau cu socrul mic, presedintele Traian Basescu. Intre Snagov si Capitala de formase parca un culoar verde, pe care s-a circulat ca pe autostrada.

Politistii de la Rutiera au verificat 137 de taxiuri care asteptau clienti in apropierea garilor

Misterul a fost elucidat datorita unui comunicat al Brigazii Politiei Rutiere, in care se preciza faptul ca, exact cand nuntasii se plimbau spre si dinspre Snagov, toate fortele au fost concentrate departe de furnicarul de pe DN1 si A3: la Gara de Nord, la Gara Basarab si la Gara de Est.   Mega-actiune incheiata cu 71 de amenzi   Cei vizati de politisti au fost nu petrecaretii care ieseau de la nunti si botezuri, ci taximetristii. „Politistii de la Rutiera si Transporturi au desfasurat actiuni de control in zona Garii de Nord si a statiilor CF Basarab si Obor, pentru verificarea respectarii legislatiei referitoare la transportul de persoane in regim taxi. S-a urmarit depistarea persoanelor care practica ilegal activitatea de taximetrie, precum si sanctionarea celor care, desi sunt autorizati, nu respecta regulile de tarifare sau calitatea serviciilor. Politistii au verificat 137 de autovehicule care se aflau in zona garilor, fiind aplicate 71 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 30.180 de lei”, au precizat surse din cadrul IGPR. Na! Sa mai zica cineva pe la „tocsourile” TV ca n-a fost buna organizarea la nunta!

author avatar
Dan Bratu
925 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger