AcasăNewsAgentia de Cadastru, contract de 1,3 milioane de euro cu un sponsor...

Agentia de Cadastru, contract de 1,3 milioane de euro cu un sponsor PDL

Institutia condusa de Marius Arthur Ursu a oferit contractul pentru licente informatice firmei PDL

Chiar daca este condusa de un director numit de Victor Ponta, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a incheiat, ieri, un contract pe doi ani cu o firma detinuta de un sponsor PDL.

Marius Arthur Ursu

Politicienii vin si pleaca, insa legaturile dintre patronii marinimosi si partidele sponsorizate de acestia nu mor niciodata.

Institutia condusa de Marius Arthur Ursu a oferit contractul pentru licente informatice firmei PDL

Asa este, se pare, si cazul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), care a oferit, ieri, un contract pe doi ani unei societati comerciale al carei administrator a cotizat la bunastarea Partidului Democrat Liberal.

Firma lui Valentin Neacsu a obtinut contractul de 1,3 milioane de euro

SRL-ul care a obtinut contractul de 1,3 milioane de euro pus la bataie de ANCPI, agentie condusa de Marius Arthur Ursu, se numeste Bion Advanced Support Team. Ea trebuie sa furnizeze licente pentru extinderea sistemului informatic si, conform datelor oficiale, are doar cinci angajati. Unul dintre fondatorii firmei este Valentin Neacsu, patron care a cotizat doi ani la rand la bugetul PDL. O data cu suma de 4.500 lei si o data cu 10.000 de lei.

author avatar
Narcis Voica
1.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger