AcasăNewsAgent de politie, premiat de viceprim-ministrul Gabriel Oprea

Agent de politie, premiat de viceprim-ministrul Gabriel Oprea

Agentul principal de politie Vlad Florian Alexandru a primit cea mai inalta distinctie a MAI din partea viceprim-ministrului Gabriel Oprea.

Agentul a fost premiat cu Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, dupa ce a intervenit pentru a salva de la moarte doua femei din Rociu, judetul Arges.

Cele doua femei au fost surprinse de un incendiu puternic in propria casa, iar agentul le-a salvat chiar inainte ca acoperisul sa cada peste ele.

„Am acordat astazi Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cea mai inalta distinctie a ministerului nostru, unui tanar politist care a aratat intregii noastre societati care este profilul si sistemul de valori al angajatilor Ministerului Afacerilor Interne: onoare, demnitate, curaj si simt al raspunderii”, a declarat viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

„Sunt foarte emotionat, dar si bucuros. Sunt politist de 5 ani, iar faptul ca sunt unul dintre cei mai tineri politisti care primesc cea mai importanta distinctie a Ministerului Afacerilor Interne este un motiv in plus de mandrie pentru mine, si va asigur ca imi voi face in continuare datoria, cu onoare”, a precizat agentul principal Vlad Florian Alexandru.

author avatar
eNational
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger