AcasăNewsAgent de penitenciar, bătut măr în club, din cauză că a vrut...

Agent de penitenciar, bătut măr în club, din cauză că a vrut să dea dedicaţii. Foşti deţinuţi s-au răzbunat!

politia

Scene de groază într-un club din Craiova. Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut cu bestialitate într-un club.

Gardianul de la puşcărie a fost călcat în picioare de mai mulți foșt deținuți, recent eliberați din închisoare.

L-au bătut 5 foşti deţinuţi

Agentul de penitenciar a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, între care și fiul unui milionar de origine iordaniană.

Există suspiciuni că printre bătăuși s-ar afla și foști deținuți, proaspăt eliberați și care au ales să se răzbune astfel pe bărbatul în vârstă de 37 de ani.

Victima a ajuns la spital. Printre bătăuşi s-ar afla și foști deținuți, proaspăt eliberați și care au ales să se răzbune astfel pe bărbatul în vârstă de 37 de ani pe care l-ar fi cunoscut, conform gandul.ro.

Scandalul inițial a pornit de la niște divergențe legate de dedicațiile muzicale. Polițiștii au întocmit în acesc caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe și trebuie să stabilească exact cum s-au petrecut toate faptele.

Ce spune IPJ Dolj?

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind implicarea unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în evenimentul produs la data de 16 septembrie a.c., Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele:

Infirmăm speculațiile apărute în spațiul public.

În cauză, polițiștii au efectuat verificări, fiind identificate cinci persoane care au fost implicate în eveniment.

Din informațiile obținute în cadrul anchetei până în prezent, a rezultat faptul că, în altercația respectivă, nu a fost implicat niciun polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, potrivit poliţiştilor.

author avatar
Andrei Ștefan
440 afisari

3 COMENTARII

  1. „Luptătorul” ăsta ar mai avea ceva nevoie de niște mușchi la creier.
    Deci tu, gardian și „luptător”de pârnaie, te duci în club, ca civil, unde te-apuci să dai dedicații? Și-n Craiova??
    Cât de bou să fii, mă? 😀 😀 😀

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger