AcasăNewsAgent de pază lovit de doi tineri. Episodul violent, din cauza lipsei...

Agent de pază lovit de doi tineri. Episodul violent, din cauza lipsei măștii

Agent de pază lovit de doi tineri. Episodul violent, din cauza lipsei măștii (sursa foto: facebok)

Un incident reprobabil a avut loc în zona unui supermarket din Ploiești.

Un agent de pază de la magazinul aflat în municipiul prahovean a ajuns să fie agresat, pentru un motiv greu de imaginat. Din primele informații, totul s-a întâmplat joi seară, în jurul orei 20.30, potrivit ziarulincomod.ro. Respectiv cu doar câteva zeci de minute înainte de ora 21, oră la care, după cum au dispus autoritățile, magazinele trag obloanele.

S-a chemat poliția, iar oamenii legii au comunicat primele rezultate ale verificărilor. “Echipa operativă s-a deplasat la fața locului, unde din primele cercetări a stabilit că, doi tineri care au fost atenționați la intrarea în magazin cu privire la faptul că nu purtau mască de protecție, s-au manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l în zona feței”, din câte au transmis reprezentantii IPJ Prahova, citați de publicația locală.

Mai mult, se pare că tinerii și-ar fi vărsat furia și asupra geamului de la ușa de acces în respectivul magazin, care a ajuns să fie spart.

Oamenii legii fac cercetări și caută să dea de urma celor implicați în incident. Ar mai fi de precizat faptul că s-a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger