AcasăNewsAgent de origine romana al politiei americane, impuscat mortal de un infractor...

Agent de origine romana al politiei americane, impuscat mortal de un infractor -VIDEO

Un roman care lucra in cadrul politiei statului Washington a fost impuscat mortal de un tanar cu antecedente penale, aflat la volanul unui autovehicul pe care agentul il oprise pentru un control pe autostrada.

Nascut in Bucuresti, Tony Radulescu, in varsta de 44 de ani, locuia in Statele Unite de 30 de ani. Lucra la politia statului Washington (State Patrol) de 16 ani si era detasat la biroul agentiei din Bremerton.

Tragedia s-a produs joi dimineata, cand Radulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, in varsta de 28 de ani. Agentul de origine romana a transmis prin radio datele masinii pentru a fi verificate. Cum acesta nu si-a mai apelat inapoi colegii, un adjunct al serifului din comitatul Kitsap a mers la locul indicat de pe autostrada sa vada ce se intampla. Acesta l-a gasit pe Radulescu ranit si a cerut ajutor. Agentul de origine romana a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, insa medicii nu l-au mai putut salva, potrivit site-ului publicatiei Seattle Times.

Agresorul amenintase ca va rani politistii daca va fi arestat din nou, au anuntat reprezentantii Departamentului de Corectie (DOC) al statului. Blake a stat la inchisoare pentru mai multe infractiuni si era supravegheat de autoritati, din cauza tendintelor sale violente, inclusiv dupa eliberarea din inchisoare. Joshua Blake s-a impuscat in timp ce oamenii legii se pregateau sa il aresteze in legatura cu uciderea lui Tony Radulescu, si a murit la Spitalul General din Tacoma, joi dupa-amiaza.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger