AcasăNewsAflat în izolare, deputatul Rădulescu a fost călcat de hoți

Aflat în izolare, deputatul Rădulescu a fost călcat de hoți

”Mitralieră” a speriat hoții cu un pumn în ușă

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu se află izolat la locuința sa din București pentru că a intrat în contact cu mai multe persoane care sunt suspecte de coronavirus. Doar că, ieri dimineață, a avut o surpriză teribilă când a auzit zgomote ciudate pe veranda casei.

Mitralieră a speriat hoții cu un pumn în ușă

Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră” după ce a spus că va ieși în fața Guvernului cu o astfel de armă, a anunțat că a fost vizitat de hoți. Acesta a povestit că în timp ce dormea, a auzit o bubuitură puternică în ușa de la terasă. Trezit din somn și panicat Rădulescu s-a dus să vadă despre ce este vorba și a observat un individ care se chinuia să intre în casă de pe verandă, forțând ușa. ”Mitralieră” a susținut în fața polițiștilor chemați la fața locului că a dat un pumn în ușă. Ulterior s-a gândit că trebuie să se apere, astfel că, s-a dus în bucutărie să ia un cuțit, dar când s-a întors hoțul fugise. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și au luat imagini de pe camerele de luat vederi. Aceștia au câțiva suspecți și vor prezenta procurorilor dosarul cu propunerea de reținere a infractorilor. Cătălin Rădulescu a suținut că nu i s-a furat nimic doar că se simte amenințat pentru că nu înțelege ce bunuri puteau să ia de la el hoții. Cătălin Rădulescu a postat, recent, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi acuză pe cetăţenii români care revin din străinătate în această perioadă, pe care îi numeşte “diasporezi Iohanişti şi votanţi ai dreptei”, că îi pun în pericol pe cei din ţară.

author avatar
Ramona Feraru
369 afisari

2 COMENTARII

  1. MULTI CA EL TREBUIE CARANTINATI LA POROSCHIA, SOCOLA, SAPOCA, ETC SI NU LASATI SA FACA POLITICA STATULUI ………

  2. A MAI FOST UNUL CARE SE SIMTEA AMENINTATA SI ACUM E LA RAHOVA . SPER SA-L VEDEM ACOLO SI PE BOUL ASTA DE ” MITRALIERA ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger