AcasăNewsAfla unde va petrece premierul Victor Ponta Revelionul!

Afla unde va petrece premierul Victor Ponta Revelionul!

(foto: Kanal D)

Premierul Victor Ponta a ajuns, sambata seara, in Bucegi, cazandu-se, alaturi de familie, la Hotelul Pestera, din Parcul Natural Bucegi. Cel mai probabil primul ministru va ramane aici pana dupa Revelion.

 

(foto: Kanal D)

Ponta a venit insotit de familia sa, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, alaturi de sotia si copii sai. Toti s-au cazat la Hotelul Pestera, a carui proprietar este senatorului PSD de Dambovita, Valentin Calcan.

Premierul Victor Ponta a declarat ca le ureaza romanilor sa aiba parte de ceea ce el nu a prea reusit sa se bucure in ultima vreme: „Liniste, ce nu imi lasati dumneavoastra (jurnalistii, n.r.)”.

Nici ministrul Agriculturii nu s-a lasat mai prejos si le-a urat romanilor si colegilor de alianta sa aiba parte de multa sanatate. Intrebat daca va petrece Revelionul la hotelul unde s-a cazat, alaturi de premier, Constantin nu a infirmat: „Nu stiu daca petrecem, stam linistiti!”.

Cei doi politicieni au fost asteptati in fata hotelului de cativa localnici hotarati sa-i colinde, echipati in Mos Craciun si in capra, insa premierul a intrat direct in hotel fara a se opri sa-i asculte. „L-am colindat, dar nu a vrut sa ne dea nimic. S-a dovedit ca nu-i prea plac colindatorii”, a spus unul dintre localnici.

author avatar
Alina Costache
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger