AcasăNewsAfla povestea sotiei unui politician turc, disparuta la Constanta

Afla povestea sotiei unui politician turc, disparuta la Constanta

Politistii incearca sa elucideze disparitia misterioasa a unei tinere originare din Constanta, care s-a stabilit de cativa in Turcia, unde a cochetat cu modellingul si s-a maritat cu un fost primar din Istanbul, care in prezent candideaza din nou la functia publica.

Lara Saban este considerata de presa mondena din Istanbul drept „o aparitie sclipitoare”

Lara Saban (27 de ani) a disparut fara urma pe data de 3 mai, cand si-a lasat copilul in grija unei prietene si a plecat sa vada un apartament pe care voia sa-l cumpere cu banii jos, pentru mama ei.

Husseyn Sipahi, in 2008, alaturi de fosta sotie, la un spectacol caritabil pe care l-a sponsorizat

Venita in tara la finele lunii aprilie, la volanul unui bolid de 100.000 de euro si cu o geanta doldora de dolari – 160.000$ -, Lara s-a facut imediat remarcata prin cluburile de fite, unde „spargea” in fiecare seara cate doua-trei mii de euro. Tocmai de aceea, politistii care investigheaza acum misterioasa disparitie, sunt convinsi ca Lara ar putea fi victima unei rapiri, pentru recompensa cu multe zerouri. Masina femeii a fost gasita la scurt timp de politisti, parcata in fata blocului in care locuieste mama ei, ceea ce conduce la ipoteza ca victima a fost urmarita inca de la plecare si „saltata” imediat dupa ce a coborat din bolid.

„Moneda” de schimb pentru fotoliul primariei?

Totusi, nu este exclus ca motivul rapirii sa fie cu totul altul, iar operatiunea sa fi fost pusa la cale de vreunul dintre contracandidatii lui Husseyn Sipahi, sotul tinerei, care este in campanie electorala si spera sa ocupe din nou fotoliul de primar al unei regiuni a Istanbulului, pe care a mai condus-o si in urma cu cativa ani. Reporterii „National” au descoperit ca, datorita banilor pe care-i invartea zilnic si a opulentei pe care o afisa cu relaxare, Lara Saban se facuse remarcata si in Turcia, fiind considerata una dintre cele mai interesante aparitii din high-life-ul Istanbulului. Ea a fost invitata la diferite evenimente mondene si i s-a oferit ocazia de a poza pentru mai multe reviste. Lara este cea de-a doua sotie a politicianului Sipahi, cu care are un copil. Politicianul, care are o avere impresionanta si mai multe afaceri, a fost insurat, pana in 2008, cu o turcoaica, cu care are doi copii. La scurt timp dupa ce Lara Saban s-a dus in Turcia, Sipahi s-a despartit si a ales sa-si refaca viata alaturi de tanara originara din Constanta.

author avatar
Narcis Voica
1.268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger