AcasăNewsAfla de ce s-a spanzurat patronul restaurantului ''La Cocosatu''

Afla de ce s-a spanzurat patronul restaurantului ”La Cocosatu”

Fratele si angajatii, cutremurati de gestul lui Ioan Oita (medalion)

Un angajat al celebrului restaurant  din cartierul bucurestean Baneasa a sunat de urgenta la 112, dupa ce si-a gasit patronul spanzurat intr-o anexa.

Fratele si angajatii, cutremurati de gestul lui Ioan Oita

Echipajul SMURD sosit de urgenta nu a mai putut decat sa constate decesul prin strangulare al lui Ioan Oita, 66 de ani. Desi afacerile ii mergeau din plin, se pare ca victima, care era bolnava de ciroza, suferise mai multe depresii grave in ultima perioada.

Blestem dupa blestem

Ioan Oita

Originar din comuna calaraseana Sohatu, Ioan Oita s-a asociat cu consateanul sau cunoscut de toata lumea drept „Sandu Cocosatu” si impreuna au infiintat restaurantul unde se spune ca se vand cei mai buni mici din tara.

Angajatul INML intocmind fisa de constatare la fata locului

Acesta se bucura de ani de zile de acelasi succes nebun, numai ca patronul din acte al carciumii a fost crunt lovit de un destin nemilos. Mai intai, baiatul sau de 21 de ani a suferit un groaznic accident de motocicleta pe Calea Dorobanti, fiindu-i amputat un picior si existand  riscul sa ramana si fara cel de-al doilea. Apoi, sotia l-a parasit, luandu-i si celalalt baiat, de doar patru anisori. In fine, omul de afaceri a primit de la medici si  vestea ca este grav bolnav de ciroza.

Victima s-a spanzurat intr-o anexa aflata intre restaurant si propria locuinta

Cunoscutii spun ca toate aceste grele incercari  l-ar fi daramat psihic, barbatul nemaigasind puterea sa-si revina din depresia de care suferea. El si-a pus capat zilelor intr-o anexa aflata intre restaurant si locuinta sa.

author avatar
Toni Matei
2.924 afisari

2 COMENTARII

  1. Da adevarul ca micii era exceptionali. Dumnezeu sa il ierte, dar nu cred ca si-a pus capat zilelor din cauza bolii. E ceva la mijloc ce nu este inca spus.Sumele de banii datorate care se vehiculau si care se vehiculeaza, nu cumva au inceput sa il stranga cu usa? Dar e inca la inceput ancheta.

  2. Intr-adevar, micii erau de nota 20! Am avut onoarea sa-l cunosc personal.. se pare ca a suferit o adevarata drama!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger