AcasăNewsAfla de ce l-a azvarlit Basescu pe DD in Opozitie!

Afla de ce l-a azvarlit Basescu pe DD in Opozitie!

In functie de scorul obtinut la locale, partidele se vor cupla in vederea alegerilor parlamentare. Desi are o zestre procentuala frumusica,  Dan Diaconescu nu va incheia nicio alianta, pentru ca asa i-a fost trasata sarcina de la Cotroceni.

Socotelile lui Basescu sunt clare: partidul condus de Dan Diaconescu trebuie sa rupa cat mai mult din electoratul USL

Pe scurt, PDL si USL asteapta sa vada pe ce procente stau la locale inainte de a antama o eventuala intelegere post-electorala.

Dan Diaconescu

Analistii de serviciu sustin ca din vara ne asteapta „mari surprize” in domeniu, una dintre ele fiind si schimbarea la fata a PDL-ului. Un PDL a carui sigla portocalie trebuie urgent sa dispara, daca democratii nu vor sa-si atraga asupra lor toata mania si frustrarile produse de guvernarea Boc. Varianta aflata in lucru este deja familiara „Miscare Populara”. O miscare care, desi nici nu s-a nascut inca, a si pierdut pe drum un „ingredient” cu succes la public: PPDD-ul lui Dan Diaconescu. Un partid nou, cotat in sondaje cu peste 15 procente, pe care oricine s-ar bucura sa-l aiba in „portofoliu”. De ce atunci a disparut formatiunea lui Dan Diaconescu din componentele „Miscarii Populare? Simplu, pentru ca, pe cont propriu, PPDD poate disloca procente serioase din randul votantilor USL-ului, situatie mult mai convenabila pentru  Traian Basescu. De aceea poate nu se supara nimeni, nici de la PDL si nici de la Cotroceni, cand Diaconescu  toaca intreaga suflare democrat-liberala cu seful statului in frunte. Socoteala este corecta din moment ce important este nu ca PDL sa ia cateva procente in plus, ci USL sa scada sub 50%. Iar populismele lui Dan Diaconescu chiar sunt de natura a rupe o halca din stanga pe care se bazeaza PSD-ul. De aceea Miscarea Populara, sau cum s-o numi varianta de avarie a PDL-ului, nu va avea parte de un Dan Diaconescu in direct, ci de unul in reluare dupa alegerile parlamentare.

Becali vrea si el un PPDD

Gigi Becali

Ocupant al unui onorant loc cinci in topul increderii, cu 23 de procente, Gigi Becali este suparat ca nu are in spate un partid puternic care sa-i asigure victoria electorala. Mai mult, Becali a lasat sa se inteleaga ca i-ar fi placut sa conduca o formatiune precum cea a lui Dan Diaconescu. “Eu am devansat tot Parlamentul Romaniei si tot Guvernul Romaniei. A fi al patrulea, al cincilea om la incredere nu e putin lucru.”, a declarat Gigi Becali, care are toate sansele sa prinda un mandate de deputat sau senator, daca jocurile politice o cer.

S.B/A.M.L.

author avatar
eNational
1.517 afisari

2 COMENTARII

  1. doamne ce sunt clovnii astea din parlament jalnici dar ce o fi atunci cind gigi becali,dan diaconescu si multi pulifrici vor intra in parlament.Atunci sigur nu se va mai numi parlament ci o gradina zoologica sau circul de clovni penibili.

  2. Alooo, mai jurnalistii lui tata satan, nu ati priceput ca mamaligarii prosti s-au trezit din letargie, nu mai o tineti gaia matzu cu infractorul santajist ddpp(adica dan diaconescu pupa poala lui bashescu-sau pe acolo), nu cred ca mai sunt bipezi in tara asta care sa nu isi fi dat seama ca acesta este servetelul ud al dementului, cu care isi sterge, era gata sa zic nasul.Cat priveste culoarea mafiei statale portocalii, poate fi schimbata cu cea a unei zebre, li se nimereste manusa, se intelege de ce, asa ca nu conteaza,pe zebra pietonala vor traversa strada catre ultima lor adresa=lada de gunoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger