AcasăNewsAfla cum va fi vremea in weekend!

Afla cum va fi vremea in weekend!

(foto: prieteni.ro)

Daca planuiti sa iesiti la o plimbare prin parcurile din Bucuresti sau sa plecati din oras, la acest sfarsit de saptamana, pentru o excursie la munte, meteorologii va dau vesti bune! Vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua zile, cu soare si temperaturi normale pentru aceasta data.

(foto: prieteni.ro)

Sambata va fi frumos in majoritatea regiunilor tarii, dimineata anuntandu-se noroasa doar in regiunile din sud si cetoasa in depresiuni. Va fi soare, temperaturile ajungand pana la 11-12 grade in Banat si in Oltenia, potrivit realitatea.net.

Primavara se face simtita din ce in ce mai mult si in Capitala. Specialistii anunta o vreme placuta. Desi prima parte a zilei se prognozeaza a fi innorata, soarele isi va face simtita prezenta, iar vantul abia daca va adia. Maxima zilei va atinge 8 grade.

Duminica, bucurestenii vor avea parte de soare, spre seara fiind anuntate precipitatii mixte. Temperatura maxima va atinge 7- 8 grade.

De o vreme frumoasa vor avea parte si locuitorii celorlalte zone ale tarii. In nord, vest si centrul tarii, ziua se va incheia cu un cer noros, ce anunta ploi, lapovita si ninsori in zonele montane. Maximele vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger