AcasăNewsAFLA cum va fi vremea in weekend!

AFLA cum va fi vremea in weekend!

(foto: cluj4all.ro)

VREMEA tine, in acest weekend, cu cei care planuiesc sa iasa din casa, fie doar pentru o plimbare in parc, daca nu chiar pentru o excursie la munte. Soarele isi va face simtita prezenta mai mult decat in zilele precedente, ceea ce va face ca temperaturile sa creasca!

(foto: cluj4all.ro)

Ziua de vineri se anunta una frumoasa in majoritatea zonelor tarii, cu cer fara nori si vant slab. Temperaturile maxime vor ajunge chiar si la 18 grade, cel mai cald fiind in sudul tarii, potrivit realitatea.net. In Bucuresti va fi soare, iar maxima va ajunge la 14 grade.

Sambata, vremea se anunta frumoasa in toata tara, temperaturile fiind in crestere. Ceata isi va face aparitia doar trecator, in zonele depresionare. Termometrele vor arata chiar si 20 de grade in unele regiuni, temperaturile fiind peste cele obisnuite pentru luna noiembrie. In Capitala cerul va fi variabil, la amiaza anuntandu-se o maxima de 15-16 grade.

Ziua de duminica va aduce temperaturi specifice unei luni de toamna. La munte va fi frumos, exceptie facand zonele extracarpatice, unde cerul va fi innorat si exista sanse sa ploua. Si in Bucuresti soarele va fi mai scump la vedere fata de zilele precedente, fiind conditii de ceata. Temperaturile maxime nu vor depasi aici 12-13 grade.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger