AcasăNewsAFLA cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

AFLA cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Ce temperaturi sunt anunțate pentru miercuri (foto: virtualarad.net)

VREMEA se incalzeste usor in urmatoarele zile. Daca miercuri soarele va fi inca zgarcit la vedere, situatia se va schimba in zilele de joi si vineri, temperaturile crescand simtitor in toata tara.

foto: virtualarad.net

Miercuri vremea se anunta rece in sudul si estul tarii, existand chiar si sanse sa ploua usor, potrivit realitatea.net. In Capitala va fi mai rece decat in ziua precedenta, maxima anuntata fiind de 12 grade, in vreme ce la munte cerul va fi acoperit de nori, iar vantul va sufla moderat.

 

Joi, norii vor acoperi cerul in zonele estice si sud-estice, existand sanse ca dimineata si seara sa apara burnita. La munte va fi ceata, iar temperaturile maxime nu vor depasi 17 grade. In Bucuresti cerul va fi acoperit, dimineata, de nori. Vor fi 12 grade la amiaza.

Vineri, soarele isi face tot mai mult simtita aparitia in majoritatea regiunilor tarii. In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in zilele precedente. Dimineata se anunta cetoasa, dar spre amiaza va aparea soarele. Temperatura maxima va ajunge pana la 14 grade.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger