AcasăNewsAfla cum va fi vremea in acest week-end!

Afla cum va fi vremea in acest week-end!

Vreme buna numai de iesit la picnic cu prietenii! Acest week-end vine cu temperaturi peste media perioadei din luna aprilie. Din pacate, aversele de ploaie nu ne vor ocoli.

Ziua de vineri va debuta cu ceata la campie si in depresiuni, apoi temperatura aerului va creste, ajung la maxime intre 11 si 23 de grade. In vestul, nord-vestul si centrul tarii, sunt posibile averse de ploaie insotite de descarcari electrice. In Bucuresti, vremea este in continua incalzire, iar termometrele vor indica chiar si 21 de grade.

Sambata este anuntata o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru luna aprilie. Veti putea face plimbari si pe litoral, unde temperaturile ajung la 13 grade, iar in Muntenia, pana la 25 de grade. In vestul, centrul si nordul tarii, nu scapam de ploile de scurta durata, care vor fi insotite  de descarcari electrice. Si in Capitala, vremea va fi foarte calda, cu temperaturi de 23 de grade, iar spre seara, trebuie sa va pregatiti umbrelele pentru ca se aduna norii!

De duminica, vremea se mai raceste, iar la amiaza vom avea 13 grade, dar nu doar pe litoral, ci si in nordul tarii si in depresiuni. In sudul Romaniei si in Lunca Dunarii, temperaturile nu vor trece de 21 de grade Celsius. In ceea ce priveste aversele de ploaie, de acestea vor avea parte cei din nordul si din sudul tarii. La munte, la peste 1 800 de metri altitudine, va ninge. In Bucuresti vom avea in termometre 19 grade, iar spre seara, vor fi conditii de ploaie, insotite de tunete si fulgere.

author avatar
Anca Murgoci
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger