AcasăNewsAfla cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti!

Afla cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti!

Fisa medicala permis auto Bucuresti

In cazul in care locuiesti in Bucuresti si vrei sa obtii permisul auto sau sa reinnoiesti valabilitatea celui deja existent, trebuie sa afli cum sa procedezi pentru a obtine toate actele necesare in timp rapid.

Inainte de orice, trebuie sa stii ca permisul auto nu poate fi eliberat fara fisa medicala care atesta ca esti apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a conduce un autovehicul. Certificatul este intocmit doar in urma unor analize medicale si trebuie sa fie eliberat de o institutie autorizata in domeniu. Daca vrei sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti, cel mai bine este sa apelezi la clinica Standard Med. Iata de ce!

Economisesti timp si bani

Doar la Standard Med, poti obtine fisa medicala permis auto Bucuresti in mai putin de o ora. Daca vizita ta la clinica dureaza mai mult de 60 de minute, Standard Med iti va returna jumatate din pretul platit. Astfel, ai garantia ca vei obtine certificatul medical necesar pentru eliberarea permisului auto in timp record!

In plus, daca efectuezi analizele pentru carnetul de soferi in cadrul clinicii Standard Med, beneficiezi de o reducere de 20 de lei din pretul de lista la orice consultatie medicala efectuata!

Iar avantajele nu se opresc aici. Doar in luna februarie, poti obtine fisa medicala permis auto Bucuresti la pretul promo de 125 de lei. Profita de aceasta reducere si programeaza-te chiar acum pentru analizele necesare eliberarii carnetului de sofer!

Te bucuri de servicii profesionale

Daca te intrebi care este secretul din spatele serviciilor prompte si eficiente, trebuie sa stii ca totul este posibil datorita prezentei simultane a medicilor in cadrul clinicii. Astfel, in mai putin de o ora, vei reusi sa efectuezi toate analizele necesare eliberarii fisei medicale, conform legislatiei in vigoare (Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie).

In plus, cei care au obtinut fisa medicala permis auto in Bucuresti cu ajutorul clinicii Standard Med recomanda serviciile acesteia si sustin ca experienta Standard Med include dedicatie, profesionalism si amabilitate, totul realizat la cele mai inalte standarde!

Ai parte de tot sprijinul necesar!

In cazul in care ai nelamuriri sau intrebari legate de analizele medicale, specialistii Standard Med iti stau la dispozitie la adresa de e-mail sau la numarul de telefon disponibil pe site. Tot in cadrul platformei online www.fisamedicala.info, vei descoperi categoria de Noutati, unde sunt incluse cele mai importante stiri si informatii despre obtinerea permisului auto si nu numai!

Acceseaza platforma online, fa-ti o programare si vei obtine fisa medicala permis auto Bucuresti in mai putin de o ora. Inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca ai asupra ta urmatoarele documente:

  • Buletin / Carte de identitate;
  • Fisa de scolarizare – in cazul in care urmezi cursurile unei scoli de soferi;
  • Adeverinta de la medicul de familie in care se mentioneaza daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
  • Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet tip I);
  • Ochelari de vedere (daca e cazul).

Retine ca certificatul are o valabilitate de 6 luni. De asemenea, toate analizele medicale sunt valabile la nivel national atat pentru persoanele cu domiciliul in Bucuresti, cat si pentru cei care locuiesc in alte judete.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...
proger