AcasăNewsAfla cum ii canta Dascalu prohodul ministrului Igas

Afla cum ii canta Dascalu prohodul ministrului Igas

Oare cuplul Ioan Dascalu – Traian Igas o mai fi la fel de sudat ca la inceput?

La nici 35 de ani, subcomisarul Ioan Dascalu candida de unul singur la sefie IPJ  Arad. Si, logic, a castigat. A fost trecut apoi la comanda inspectoratului din judetul rival, Timis, dupa care a descins pe plaiuri britanice.

Oare cuplul Ioan Dascalu – Traian Igas o mai fi la fel de sudat ca la inceput?

Atasat de Interne al Romaniei in Anglia,  o functie care, printr-o traditie respectata pana  in prezent, este ocupata de oameni care si-au pus amprenta si pe activitatea celebrei unitati “Doi s’ un sfert”. Cert este ca toata lumea din sistem il dadea drept „omul lui Fatuloiu”. Dar uite ca la sfarsitul anului trecut i-a luat locul. Si acum este mana dreapta a lui Traian Igas…

Uite Popa, nu e Popa !

Cutremurul de la Interne, produs  de mazilirea lui  Dan Alexandru Fatuloiu a debutat cu explozia „pe surse” a stirii ca noul secretar de stat este Liviu Popa, in timp ce seful  IGPR  ar fi devenit Ioan Dascalu. Dupa cateva ore, s-a facut rectificarea, ca la Radio Erevan, ca numirile sunt reale, numai ca lucrurile stau exact invers : Popa nu e la Interne, ci la Politie. Greu de spus daca rocada chiar a avut loc si ea a intervenit in urma unei interventii  de la cel mai inalt nivel, dar in doar cateva zile dascalu a  fost inaintat la gradul de chestor.

„Verificam, analizam, facem!”

Secretarul de stat a ajuns pana si la Kandahar, pentru o poza cu jandarmii romani detasati in Afganistan

Subordonatii l-au catalogat rapid drept cel mai „gomos” sef pe care l-au avut vreodata. Numai ca, surprinzator sau nu, in ultima perioada secretarul de stat nu numai ca face munca de teren si a luat la picior atat tara, cat si deserturile afgane, dar chiar a inceput sa zambeasca. In plus, nu le mai intoarce spatele ofiterilor si chiar le raspunde cu populara placa :” verificam, analizam, facem”. Astfel, in timp ce ministrul Traian Igas continua sa atraga ca un veritabil paratrasnet toata nemultumirea fatis exprimata a zeci de mii de angajati, adjunctul sau, de  cand se afiseaza cu noua „fata umana”, cunoaste o sesizabila crestere de popularitate. Pe  care cunoscatorii sistemului au si inceput sa o interpreteze in fel si chip, toate variantele pornind  insa de la premisa ca, dupa reforma administratiei, Igas oricum nu  mai ramane prea mult pe functie.

author avatar
Catalin Tache
1.215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oricum tot timpul inlocuim incompententii cu incompetenti si neoprofesionisti cu neprofesionisti. Inca o data, nu pot decat sa imi reconfirm a mia oara, ca nu se va schimba nimic si nu va merge nimic in tara asta, in ritmul asta de numiri pe pile si pe incompetenta.Cred ca la noi cu cat esti mai prost cu atat ajungi mai sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger