AcasăNewsAfla cum fura UDMR startul campaniei electorale

Afla cum fura UDMR startul campaniei electorale

Liderii UDMR incearca sa se dezlipeasca de imaginea harsaita a Guvernului

In ciuda avertismentelor venite atat din partea presedintelui Traian Basescu, cat si a premierului Emil Boc, UDMR sustine in continuare ca pensiile si salariile ar trebui marite in 2012.

Liderii UDMR incearca sa se dezlipeasca de imaginea harsaita a Guvernului

Desi au girat prin votul lor toate masurile Guvernului de pana acum, liderii maghiari au decis sa intoarca foaia in an electoral. Astfel, dupa ce au anuntat ca nu vor mai sustine nicio angajare a raspunderii Executivului in Parlament, udemeristii au solicitat ieri, la intalnirea cu delegatia FMI, cresterea pensiilor si salariilor.

„Am cerut ca, dupa o analiza care va fi efectuata la sfarsitul primului trimestru, sa avem posibilitatea – si sunt convins ca vom avea aceasta posibilitate – sa majoram salariile si pensiile in aprilie sau cel tarziu in mai. Va fi decizia Guvernului si a coalitiei”, a declarat, la sfarsitul intalnirii cu reprezentantii FMI, vicepresedintele politic al UDMR Laszlo Borbely. Totodata, acesta a precizat ca un alt subiect discutat cu Fondul a fost legat de amanarea aplicarii noii legi a sanatatii pana in anul 2013.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger