AcasăNewsAfla cine este membrul surpriza cooptat de Ponta in echipa guvernamentala!

Afla cine este membrul surpriza cooptat de Ponta in echipa guvernamentala!

(foto: blogponta.wordpress.com)

Premierul Romaniei a dezvaluit surpriza promisa din week-end. Victor Ponta a anuntat cine este noul membru al echipei guvernamentale.

(foto: blogponta.wordpress.com)

Cristian Botan este un doctorand in varsta de 25 de ani. Tanarul a lansat un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statului si mai nou, acesta face parte din echipa guvernamentala.

Victor Ponta a anuntat pe blogul sau ca este vorba de o “veste a normalitatii, fara nimic politic in ea”, descriindu-l pe noul membru numai in cuvinte frumoase. “Cristian Botan nu doar ca a pus degetul pe una din ranile sistemului, dar a pus la punct si o solutie menita sa contribuie la vindecarea sa: o platforma online care aduce transparenta in acest domeniu!”, a explicat premierul.

Despre misiunea lui Botan, presedintele Executivului a spus ca: “Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice. Ulterior, vom veni cu o dezvoltare interesanta si pe zona legislativa. Iar Cristian Botan, tanarul despre care v-am vorbit, va face parte din echipa care va avea aceasta misiune! Asa cum v-am spus, sunt convins ca va atrage atentia si va va inspira pe multi dintre voi”.

author avatar
Andra Nesu
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger