AcasăAfla ce nume au ales Carla Bruni si Nicolas Sarkozy pentru fetita...

Afla ce nume au ales Carla Bruni si Nicolas Sarkozy pentru fetita lor!

Carla Bruni Sarkozy (foto: emm.ro)

Carla Bruni Sarkozi a anuntat pe site-ul sau ce nume au ales ea si sotul sau, Nicolas Sarkozy, pentru fetita lor, nascuta miercuri seara. Copila cuplului prezidential francez se va chema Giulia.

Carla Bruni Sarkozy (foto: emm.ro)

Deocamdata nu se stie exact daca cea mica va avea si un al doilea prenume, potrivit Global Post. Desi a declarat ca nu va mediatiza evenimentul nasterii copilului ei si al actualului presedinte francez, Carla Bruni Sarkozy a postat un mesaj pe site-ul personal, prin care a anuntat numele fetitei, dar si cateva multumiri adresate celor care le-au transmis felicitari si ganduri bune, dupa nasterea copilului.

„Sunt profund emotionata de multimea mesajelor de felicitare pe care le-am primit de la momentul nasterii fetitei noastre, Giulia„, a scris Carla Bruni pe site-ul sau.

La randul sau, presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, joi, ca sotia si fetita se simt „foarte bine”, potrivit cotidianului „Le Figaro”.

Giulia este primul copil al familiei Carla Bruni-Nicolas Sarkozy. Cei doi s-au casatorit in urma cu trei ani. Fostul model mai are un baiat, Aurelien, in varsta de 8 ani, dintr-o relatie anterioara, in vreme ce Sarkozy are trei fii, cu cele doua foste sotii.

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger