AcasăNewsAFLA ce drumuri sunt blocate, marti, din cauza zapezii si a viscolului!

AFLA ce drumuri sunt blocate, marti, din cauza zapezii si a viscolului!

Zapada si viscolul continua sa le dea batai de cap soferilor. Potrivit Comandamentului Central de Iarna, circulatia rutiera era intrerupta, marti, din cauza zapezii si viscolului, pe mai multe drumuri nationale. De asemenea, circulatia pe Autostrada Bucuresti-Constanta era ingreunata intre km. 92 si 167.

(foto: maramuresmedia.ro)

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, marti la ora 11 circulatia rutiera era intrerupta, din cauza zapezii si viscolului, pe urmatoarele drumuri nationale: DN22 Ramnicu Sarat – Braila, judetul Buzau; DN22A Cataloi – Nalbant, judetul Tulcea; DN2L Tisita – Panciu, judetul Vrancea; DN23A Milcovul – Ciorasti, judetul Vrancea; DN22F Izvoarele – Nalbant, judetul Tulcea; DN23B Maicanesti – Ciorasti, judetul Vrancea; DN2M Focsani – Odobesti, judetul Vrancea; DN23 Focsani –Maicanesti, judetul Vrancea; DN2N Dumbraveni – Bogza, judetul Vrancea.

De asemenea, conform aceleiasi surse, la 11.30 pe Autostrada Bucuresti – Constanta, intre km. 92 si 167, viscolul si zapada reduc vizibilitatea sub 50 de metri pe ambele sensuri. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa, sa aiba in functiune luminile de intalnire si proiectoarele de ceata si sa evite trecerile frecvente de pe o banda pe alta.

Totodata, soferilor le este recomandat ca, inainte de a porni la drum, sa se intereseze de starea drumului pe care urmeaza sa il parcurga si sa isi echipeze autoturismul pentru conditii de iarna ( sa aiba cauciucuri de iarna, lopata, un sac cu nisip, dar si suficient combustibil).

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger