AcasăNewsAfișul fabulos postat de un patron într-un restaurant din Eforie Nord. Turiștii...

Afișul fabulos postat de un patron într-un restaurant din Eforie Nord. Turiștii au crezut că este o glumă: „Vă rugăm să vă purtați frumos cu angajații noștri” 

anuntAfișul fabulos postat de un patron într-un restaurant din Eforie Nord. Turiștii au crezut că este o glumă: „Vă rugăm să vă purtați frumos cu angajații noștri” 

De turiști nu se duce lipsă, însă în acest an pare că lipsesc cu desăvârșire cei care își doresc să lucrez în sezonul estival.

Românii nu mai sunt interesați de job-urile sezoniere, iar asta l-a determinat pe un patron de restaurant din Eforie Nord să afișeze la intrarea în clădire un mesaj ce a ridicat multe sprâncene.

Patronul își roagă clienții să se poarte frumos cu angajații lui

Un turist român a dezvăluit cu ce afiș sunt întâmpinați clienții unui local din Eforie Nord. Foarte mulți au avut senzația că totul este o simplă ghidușie a patronului, doar că informarea este cât se poate de reală.

Mai exact, un proprietar de restaurant le cere oamenilor care ajung pe litoralul românesc să aibă mai mult respect pentru angajații săi, în special pentru chelneri. Lipsa de personal este o problemă foarte mare vara aceasta.

„Stimați clienți! Vă rugăm, să vă purtați frumos cu angajații noștri, sunt mai greu de găsit decât clienții”, este anunțul care apare la intrarea în localul din stațiunea Eforie Nord, notează cancan.ro.

„Patronii sunt de vină, nu clienții. Își tratează angajații cu zero respect și apoi se miră când aceștia pleacă. Vor ca toată lumea să muncească mult pe cât mai puțini bani”, este comentariul lăsat de un internaut.

„Toți angajatorii se vaită că au nevoie de angajați și când îi au nu îi prețuiesc și îi tratează foarte prost” sau „Cred că pe afiș trebuia să scrie ca patronul trebuie să se comporte bine cu angajatul, dacă vrea să îl păstreze. Ce treabă au clienții”, sunt alte reacții ale oamenilor.

Pe de altă parte, sunt și foarte mulți turiști români care cred că patronul restaurantului din Eforie Nord are foarte mare dreptate. Mulți dintre clienți îi tratează pe angajați foarte urât și nu au respect pentru munca lor.

author avatar
Andreea Vlad
7.954 afisari

4 COMENTARII

  1. in romania avem patroni ultra bogati cu angajati ultra saraci.
    doar ca unii pot fi saraci si fara sa se mai angajeze undeva si atunci patronii sa se apuce de toate activitățile.

  2. Va rog sa va purtati frumos cu mine ca altul asemeni mie e greu de gasit.
    Ma f ute cineva in c ur?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger