AcasăNews!!! AFISAREA REZULTATELOR, DEPUNEREA CONTESTATIILOR! Evaluarea nationala 2011

!!! AFISAREA REZULTATELOR, DEPUNEREA CONTESTATIILOR! Evaluarea nationala 2011

Afisarea rezultatelor evaluarea nationala 2011

Ministerul Educatiei va afisa vineri, 24 iunie 2011, rezultatele ale evaluarii nationale 2011, conform baremului de evaluare. Evaluarea nationala la clasa a VIII-a inceput luni, 20 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana si a continuat marti, 21 iunie, cu proba la limba si literatura materna si respectiv miercuri, 22 iunie, cu proba de matematica.

[poll id=”1″]

Inscrieti-va la Newsletterul national.ro pentru a primi pe email rezultate-le evaluarii nationale 2011 si multe alte informatii.

Afisarea rezultatelor evaluarea nationala  2011
Afisarea rezultatelor evaluarea nationala 2011

Afisarea primelor rezultate ale evaluarii nationale este programata vineri, 24 iunie (pana la ora 14.00). In aceeasi zi, in intervalul orar 14.00-18.00 pot fi depuse contestatiile, care vor fi solutionate in zilele de 25 si 26 iunie. Afisarea rezultatelor finale (dupa contestatii conform baremului) va avea loc in data de 27 iunie.

Cum au fost corectate lucrarile

MECTS a precizat ca evaluarea lucrarilor se face cu respectarea stricta a BAREMULUI unic de evaluare si de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordandu-se 90 de puncte pentru raspunsurile corecte si complete si 10 puncte din oficiu. Dupa evaluare, fiecare profesor stabileste nota prin impartirea la 10 a punctajului obtinut de elev, fara rotunjire si o trece pe lucrare. In cazul in care diferenta dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculeaza si se trece pe lucrare nota finala, calculata ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori.

Vezi BAREMUL de la proba de matematica

Elevii vor fi repartizati la liceu pe baza mediei de la aceasta evaluare nationala si a celei generale din clasele V-VIII. Aceasta nota este cea care se va lua in calcul pentru media de admitere in clasa a IX-a. Evaluarea nationala se desfasoara, anual, intr-o singura sesiune.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/AFISAREA-REZULTATELOR-DEPUNEREA-CONTESTATIILOR-Evaluarea-nationala-2011.flv[/podcast]

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
41.821 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai „daniel”. Dupa cum scrii, m-as mira sa iei o nota de trecere la limba romana. Probabil ca o fi fost greu la „mate”, insa la romana esti fluturas…

  2. prea greu nu a fost…dar nici usor..vreau sa spun ca subiectul 3 mi-a dat batai de cap.Dar la romana a fost foarte usor :X

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger