AcasăNewsAFIRMATIE NEASTEPTATA: Ce le-a spus politistilor tanarul care a lovit mortal fata...

AFIRMATIE NEASTEPTATA: Ce le-a spus politistilor tanarul care a lovit mortal fata de 19 ani din Constanta!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Barbatul aflat la volanul masinii care a lovit-o mortal pe Andreea, fata in varsta de doar 19 ani, din Constanta, chiar pe o trecere de pietoni, a facut o declaratie neasteptata.

Imediat dupa producerea tragediei, soferul, care consumase alcool inainte de a pleca la drum, a fugit de la locul faptei. In apararea sa, tanarula sustinut ca a luat aceasta decizie de frica rudelor Andreei. Mai mult, de teama sa nu fie agresat, s-ar fi ascuns sub o masina parcata in apropierea zonei in care a avut loc dezastrul, titreaza romaniatv.net. De altfel, socat de ceea ce vazuse, fratele fetei, aflat in apropierea trecerii de pietoni pe care a fost izbita fata, a dat sa loveasca un barbat care, de fapt, sarise sa o ajute pe tanara aflata pe caldaram.

Din pacate, fata a murit pe loc si, in ciuda eforturilor medicilor de la ambulanta ajunsa rapid la locul accidentului, nu a mai putut fi resuscitata. Andreea a fost condusa, luni, pe ultimul drum, de familie si prieteni. Oamenii sunt in stare de soc, fiindu-le foarte greu sa accepte ideea ca fata a pierit intr-un mod atat de dureros si de brusc.

In tot acest timp, conducatorul auto a ajuns pe mana oamenilor legii. Este acuzat de ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere sub influenta alcoolului.

525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger