AcasăNewsAfectat de pierderea bunicii. Fostul principe Nicolae: Am admirat-o pentru inima ei...

Afectat de pierderea bunicii. Fostul principe Nicolae: Am admirat-o pentru inima ei imensa. Prietena mea draga

Moartea Reginei Ana, care a provocat o mare tristete in randul romanilor simpatizanti ai monarhiei, i-a afectat cel mai mult, dupa cum e lesne de inteles, pe reprezentantii familiei.

Printre ei si tanarul Nicolae, caruia se stie ca i-a fost retras, anul trecut, titlul de principe. Acest pas nu l-a oprit, insa, sa vorbeasca foarte frumos despre bunica sa. Si nici nu i-a sters amintiri de neuitat, alaturi de Regele Mihai si de Regina Ana, din primii lui ani de viata. Astfel ca, intr-un mesaj postat pe contul sau de pe o cunoscuta retea de socializare, tanarul Nicolae a facut public un mesaj incercat de emotie. Din care se intrezareste marele sau regret la pierderea bunicii, pe care o considera „mai apropiata persoana din copilaria mea”.

Nicolae ii face un portret deosebit Reginei Ana, descriind-o ca pe un veritabil personaj de poveste, cu o bunatate, dar si o ambitie imense. „Bunica mea, o Mare Doamna, pe care mereu am admirat-o pentru inima ei imensa, pentru opiniile sale puternice, pentru personalitatea si incapatanarea care i-au dat puterea de a-si spune gandurile si de a fi sprijinul de care bunicul meu a avut atat de multa nevoie. Bunica mea iubita, prietena mea draga, nu vei fi niciodata uitata si multi te vor regreta”, isi inceie fostul principe mesajul postat pe Facebook.

Va reamintim faptul ca Regina Ana si-a gasit sfarsitul la venerabila varsta de 92 de ani, luni la pranz, in Elvetia. In urma cu scurta vreme, Familia Regala a anuntat ca sicriul sotiei regelui Mihai va fi adus in tara martea viitoare, fiind facut public si programul funeraliilor. (DETALII AICI)

sursa foto: facebook/Principele Nicolae al Romaniei/Casa Regala a Romaniei

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger