AcasăNewsAfaceristul Zaher Iskandarani a disparut, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Afaceristul Zaher Iskandarani a disparut, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Afaceristul sirian Zaher Iskandarani a disparut de la domiciliul sau din Timisoara, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat vineri, definitiv, la cinci ani de inchisoare cu executare.

Iskandarani a fost condamnat intr-un dosar instrumentat de DIICOT inca din 2005. In fabrica de tigari detinuta de Iskandarani la Sacalaz au fost descoperite timbre falsificate si tigari care purtau marcile Marlboro si LM.

Conform pressalert.ro, Iskandarani, poreclit si Printul Banatului, a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru contrabanda cu tigari, constituire de grup infractional organizat, evaziune fiscala, concurenta neloiala si folosirea fara drept a unei marci.

Afaceristul ar fi trebuit sa se predea la cel mai apropiat post de politie, dar a disparut de la domiciliu si a fost dat in urmarire generala.

Alaturi de el, in acelasi dosar au fost condamnati la inchisoare alti doi sirieni, Ghannoum Obayda si Wahbeh Ghassan. Cei doi au fost deja incarcerati. Sursa amintita precizeaza ca cei trei condamnati au de platit, catre ANAF, aproape 1,9 milioane de lei plus dobanzile legale.

sursa foto: pressalert.ro

author avatar
Cristi Ionita
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger