AcasăNewsAfaceristul Iordache, sub control judiciar

Afaceristul Iordache, sub control judiciar

Nelu Iordache l-a turnat pe fostul ministru al Transporturilor la DNA

La o zi de cand a ajuns la audieri, s-a aflat ca procurorii au dispus plasarea omului de afaceri sub control judiciar. Decizia survine unor perchezitii facute, in decursul zilei de joi, de catre anchetatorii DIICOT intr-un dosar in care exista mai multe suspiciuni in privinta unor nereguli fiscale.

Nelu Iordache

Asadar, procurorii DIICOT au decis ca Nelu Iordache sa fie cercetat sub control judiciar, anunta in aceasta dimineata Digi24, masura fiinf luata intr-un dosar in care procurorii sustin ca prejudiciul ar depasi 13 milioane de lei si in care anchetatorii au precizat ca au nu mai putin de 34 de suspecti.

De altfel, in cauza de fata s-au facut, joi, nu mai putin de 37 de perchezitii, atat in Capitala, cat si in sapte judete, printre care Galati, Giurgiu si Arges, procurorii precizand ca actiunea a vizat destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune. „In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada  2011-2012  suspectii, in calitate de reprezentanti ai unei societati comerciale, au contactat mai multe persoane juridice carora le-au solicitat oferte pentru materialele / produsele / serviciile prestate de catre acestea, conform obiectului de activitate al fiecarei societati”, se mentioneaza intr-un comunicat al DIICOT.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger