AcasăNewsAfaceristul Ilie Luca a murit, dupa ce a fost atacat de hoti

Afaceristul Ilie Luca a murit, dupa ce a fost atacat de hoti

Ilie Luca (75 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti afaceristi din Brasov, a incetat din viata luni, la Spitalul Judetean Brasov.

Luca se afla intr-o stare critica de mai multe zile, el suferind un atac cerebral joi dimineata, dupa ce a surprins mai multi hoti pe una dintre proprietatile sale.

Insotit de doi angajati, Ilie Luca s-a deplasat joi dimineata catre una dintre proprietatile sale din Codlea, acolo unde a surprins trei indivizi care incercau sa se faca nevazuti cu 14 saci de porumb.

In momentul in care a incercat sa imobilizeze unul dintre hoti, Ilie Luca a fost atacat si a suferit un atac cerebral. Afaceristul a fost transportat de urgenta la spital si s-a luptat patru zile pentru viata sa inainte sa piarda lupta cu moartea.

Conform voceatransilvaniei.ro, un barbat de 56 de ani, cel care l-a atacat pe Ilie Luca, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat de talharie calificata. Ajutoarele acestuia, doi tineri de 16 si, respectiv, 21 de ani, sunt cercetati in stare de libertate pentru tentativa de furt calificat.

sursa foto: bzb.ro

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger